Läs aktuella uppdateringar på vår nya blogg

onsdag 23 september 2009

Ökad invandring är bra för Sverige!

I dagens DN refereras till hur man ser på invandring i andra länder om kan bl.a. läsa att "En anledning till att invandring är en icke-fråga i Kanada kan vara att invandrarna bidrar till landets utveckling. Därför är det ingen som bryr sig om moskéer eller om poliser har turban." Läs även om gårdagens seminarium på FORES som också tog upp exemplet Kanada.

Bloggen Vi i Sverige utvecklar dock detta på ett förtjänstfullt sätt och betonar att totalt sett så bidrar invandringen till vår ekonomiska utveckling.

Detta är samma tankar som ligger till grund för vårt arbete och som finns med i våra rapporter och debattartiklar där vi sätter fokus på hur vi bättre kan ta tillvara den resurs som invandringen utgör.

Arbetet går nu vidare vid årets Integrations- och mångfaldskonferens i Järfälla den 10-11 oktober. Alla intresserade och engagerade Centerpartister är givetvis välkomna att delta, anmälan bör dock ske snarast eftersom planeringen är inne i sitt slutskede.

1 kommentar:

  1. Det är klart dom som invandrar till Canada och USA bidrar till utvecklingen av landet. Dom tar ju bara emot folk som kan försörja sig själva, det är ju så man skrattar ihjäl sig. Var ligger den intellektuella nivån i debatten egentligen?? Självklart ska vi ta emot folk som ska jobba här men förlåt det var ju fel bättre vi tar emot såna som vi inte har arbete till......man tar sig för pannan...

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.