Läs aktuella uppdateringar på vår nya blogg

onsdag 16 september 2009

Sverigedemokraterna och kyrkovalet

Sverigedemokraterna mobiliserar sina krafter inför kyrkovalet ny på söndag. Adaktusson samt DN, SvD, GP, Aftonbladet och Sydsvenskan rapporterar också om att några av kandidaterna är gamla nynazister.

Läs även: Johan Hedin, Helen Törnqvist och Kungsholmscentern.

5 kommentarer:

  1. Glömt inte bort att "nazisten" närmast kommer från Centerpartiet

    SvaraRadera
  2. Jag kan förstå varför han inte trivdes så bra hos oss ;-)

    SvaraRadera
  3. Han trivdes ju i 15 år hos er.

    Morsning...

    SvaraRadera
  4. Gamla nazister? Han var 15 år gammal för gud skull!!! Han är 39 år idag..hur många ungjävl...har inte hittat på dumheter? Är du så fläckfri själv?


    Citerar:

    ”Programmet Adaktusson rapporterade på tisdagskvällen att kyrkovalskandidaten Patrik Ehn tidigare varit med i Nordiska Rikspartiet.”

    - Det stämmer, jag gick med i NRP som tonåring 1985 och var med i några år. Sedan dess har jag under många år representerat Centerpartiet både på lokal nivå och i internationella sammanhang, förklarar Ehn.
    Efter avslutade universitetsstudier i Uppsala fick Ehn anställning som CUF-ombudsman i Bohuslän i mitten av 90-talet. Därefter satt han i styrelsen för Centerpartiet i Göteborg och Västra Götaland. 1999 började han arbeta som lärare i Skövde och efter ett par år valdes han till ordförande för Centerpartiets lokalavdelning.

    - Skulle jag beskriva mig själv i imperfekt är det som före detta centerpartist. Så sent som igår gladde jag mig åt att min gamla norska centervän Per Olaf Lundteigen från Buskerud återvaldes till Stortinget, avrundar Ehn.

    KÄLLHÄNVISNING: http://sd-gbg.se/index.php?pID=1

    SvaraRadera
  5. Prata om att se spetan i an annans öga men inte stocken i det egna!
    Killen var en hög Centerpartist under många år, vad är det galet med er egentligen?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.